Tartu Uus Teater hakkab I hooaja otsi kokku tõmbama

2 minutit

I hooaeg Tartu Uues Teatris tõi 4 omalavastust ja 3 koostööprojekti.
Omalavastused: augustis esietendus “VENE RÄNNUMEHE ÜLESTÄHENDUSED”, septembris “ENDSPIEL”, veebruaris “ELUD” ja märtsis “VIIMASED KORRALDUSED NEILE, KEDA MA KUNAGI OLEN ARMASTANUD”.
Koostööprojektid: Novembris esietendus Priit Ruttase lavastuses SAMAL AJAL, aprillis koostöö Tartu Üliõpilasteatriga, Kalev Kudu lavastatud “HARMS EHK GEENIUSE ELU”; maikuus esietendub koostööna Helen Rekkori lavastajadiplomitöö “TOORIKUD”.

Toimus 45 etendust Genialistide Klubis ja Tartu Üliõpilasmajas Tartus ning Kanuti Gildi SAALis, VAT Teatris ja Von Krahli Teatris Tallinnas.

Tartus mängime Genialistide Klubis veel 27. aprillil Andres Keili lavastust “ELUD” ning 10. mail Taavet Janseni ja Taavi Eelmaa koostööd “VIIMASED KORRALDUSED NEILE, KEDA MA KUNAGI OLEN ARMASTANUD”. Tallinnas mängime 20. ja 21. mail lavastust “ELUD” Von Krahli Teatris. Mõlemaid lavastusi on plaanis edasi mängida ka sügisel, samuti peaks mängukavva naasma “VENE RÄNNUMEHE ÜLESTÄHENDUSED”, kui Ott Aardam naaseb oma ümbermaailmareisilt.

Juunis toimuvad ka Tartu Uue Teatri mitmefaasilise projekti EESTI 1. 
faasi avalikud intervjuud Eesti juhtivate poliitikute, majandusekspertidega ja sotsiaalteadlastega. EESTI on poliitilise teatri projekt, mis vaatleb ja summeerib Eesti poliitikapõllul antavaid lubadusi täna ja tulevikus – viimaseks faasiks oleva lavastuse esietendus on kevadel 2011.

Tartu Uue Teatri täpsem info: www.uusteater.ee.
Piletid müügil Piletimaailma müügipunktides ning internetis www.piletimaailm.com

 

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp