Kas surm poomise või mahalaskmise läbi…

2 minutit

Mõned pahatahtlikud inimesed on Edgar Savisaart seepeale süüdistanud teatrivaenulikkuses. See süüdistus on küll täiesti ülekohtune. Edgar Savisaar on vana teatrisõber. Kes seda ei usu, heitku pilt Tallinna Linnavalitsuse poolt rahastatavale Kesk-Televisioonile, mis toodab selliseid huumoriteatri programme, et lausa lust vaadata. Ning võrreldes professionaalse teatriga, mis vaatajatele tihti kaugeks jääb, ei maksagi see nii palju – ainult mõnikümmend miljonit krooni aastas. Koos teiste summadega, mis linnavalitsuses kulutatakse linnaelanike teavitamisele kõigest sellest suurepärasest, mida Keskerakond korda saadab, ulatub see ligi saja miljoni kroonini.
Sellest summast piisaks aastate lõikes rahulikult nii Linnateatri kui Kultuurikatla ehitamiseks. Üle jääks ka elanike teavitamiseks. Nii polegi teha muud, kui korraldada Tallinnas üks tõeline küsitlus teemal, kas valmis tuleks ehitada nii Linnateater kui Kultuurikatel, vähendades selleks viie miljoni kroonini aastas summat Kesk-televisioonile ning muule linnameediale. See annaks linnaelanikele võimaluse vastata, mida nad siis linnavalitsuselt ootavad: kas Tallinnale oluliste kultuuriobjektide toetamist või keskerakondlikku teavituskampaaniat. Sellise küsitluse korraldamiseks pole vaja teha muud, kui koguda kokku küsitluse algatamiseks vajalikud allkirjad ning esitada vastav ettepanek linnavolikogule. Kui see peaks ettepanekust keelduma, on võimalik küsitlus kindlasti ka internetis korraldada.
Loomulikult on ka võimalik, et terve mõistus enne nimetatud aktsioonide korraldamist peale jääb, kuid kahjuks pole mul selleks suuremat usku.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp