Eesti erakondade juhtidele

1 minut

Üsna mitmed meie baari külalised ongi juba kirjutanud avalduse Keskerakonda astumiseks. See on ühtlasi ka meie reaktsioon Savisaarele, kes ütles, et kohad tühjaks ei jää.

Aga võib-olla lihtsalt avaldusest enam ei piisa. Tark mõte võib olla tekkinud ka teistes baarides ja konkurents on suur. Seoses sellega tahaksin ma vahetada sugu, nii et minust saaks naine, ja mitte lihtsalt, vaid vene naine. Meil tulevad ju sugude kvoodid ja kodakondsuse nullvariant. Järelikult on see kõige kindlam viis hakata mõjutama algul Tallinna, pärast vabariigi valitsuse tegevust. Sellega peaks juba päris kindlasti kaasnema nõuniku koht inimväärse palgaga, mobiililimiidi ja prii õllega. See on minu unistuste lagi, riigikokku mina ei pressi, sest igaüks peab teadma oma võimeid ja kuidas ta võib inimkonnale kõige rohkem kasu tuua.

Algul me mõtlesime ennast grupi sõpradega lasta lihtsalt venelaseks ümber lõigata, aga on karta, et selle puhul säiliks sugu. Me ei oska täpselt öelda, mida tuleks teha, et meist saaks vene naised, aga ma arvan, et see peaks teaduse tänase taseme juures olema võimalik. Selleks palungi teie abi.

 

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp