Aita valida 2018. aasta parimad raamatud!

2 minutit

Apollo kauplustekett koos Eesti Kirjastuste Liiduga kuulutavad juba 13. korda välja rahvahääletuse, et selgitada välja möödunud aastal ilmunud parimad raamatud. Hääletuse eeltööna on välja valitud eesti autoritelt 2018. aastal ilmunud 10 originaalteost kuues erinevas kategoorias. Hääletada saavad kõik raamatusõbrad jaanuari lõpuni aadressil

apollo.ee/parimadraamatud

„Eelmisel aastal saime rahvahääletuse tulemusena teada, et viimase saja aasta parimaks raamatuks peab eesti rahvas Oskar Lutsu “Kevadet”. Sel aastal jätkame aasta vaates parima raamatu valimise traditsiooni, tuues pildile häid eesti autorite raamatuid, taaskord erinevatest kategooriatest. Kes teab, ehk on nende seas ka see uus „Kevade“, kuid parima raamatu valimisega soovime pildile tuua eelkõige eriilmelisi teoseid, mis ehk alati müügitabeli esikohale ei jõuagi, kuid on kirjandusvaldkonnas siiski olulise tähtsusega“, kommenteerib Apollo raamatupoe ostu- ja turundusjuht Helena Hyldahl.

Eesti Kirjastuste Liidu ja Apollo eelvalikusse on jõudnud 60 teost, mis on pakkunud ühiskonnas laiemat kõneainet, olnud omas žanris uudsed või jõudnud oma kategoorias arvestatava müügieduni. Oma lemmiku saab valida ilukirjanduse, luule-, laste-, aime- ja käsiraamatu kategoorias ning kuuenda kategooriana on hääletusel sümbioos eestlusest, eestlastest ja Eestist. Viimane kategooria on žanrilt mitmekesine, sisaldades mitmeid tuntud eesti inimeste elulugusid, ajaloosündmusi ja pildilist Eesti lugu.

2018. aasta parimaid eesti autorite raamatuid saab valida kuni 31. jaanuarini Apollo kodulehel ning kõigi hääletajate vahel läheb loosi kolm 50 eurost Apollo kinkekaarti. 2018. aasta lugejate lemmikraamatuteks saavad enim rahva hääli kogunud teosed. Võitjad kuulutatakse välja 13. veebruaril.

Eesti suurimasse meelelahutuskaupluste ketti Apollo kuulub 16 kauplust üle Eesti ning suurim raamatute internetipood Apollo.ee. Meie soov on pakkuda mugavat ostukeskkonda, sõbralikku ja asjatundlikku teenindust ning suurimat valikut raamatuid, filme, muusikat, kingitusi ja mänge olulisemates sõlmpunktides üle Eesti.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp