TarSlämm (IV/V) – Hooaja IV luulelahing

1 minut

TarSlämmi hooaja neljas luulelahing toimub 5. märtsil kell 19:00 Tartus Vildes ja Vines. TarSlämm on luuleprõmmu ehk poetry slam’i õhtute sari, kus kolme minuti jooksul kannavad esinejad ette oma originaalloomingut, mida publikul ja žüriil on võimalik kohapeal punkte andes tunnustada.

Publiku lemmikuks osutunud luuletaja ongi eelvooru võitja ning pääseb edasi TarSlämmi maikuisessse finaali. Teise edasipääseja valib Tarkade Klubi, kuhu seekord kuuluvad Kauksi Ülle, Rasmus Kull ja Sirel Heinloo.

5. märtsi külalisesineja MADARA GRUNTMANE on Liepājas sündinud läti luuletaja. Tema esimene luulekogu „Narkoosid“ („Narkozes“, 2015) võitis 2016. aastal Läti kirjanduse aastapreemia lugeja lemmiku tiitli. Tema luule on värske, jõuliselt naiselik ja avameelne, see pole kunagi konstrueeritud, vaid on inspireeritud tema enda kogemustest ja tunnetest. Koondades luulet, mis on psühholoogiliselt täpne ja läbinägelik, on „Narkoosid“ ühtlasi luulekogu, mida esitletakse Londoni raamatumessil 2018. aastal, kus fookuses seekord Baltimaad. Lisaks luuletamisele mängib Madara Gruntmane klaverit ja on rahvusvaheliselt aktiivne kultuurikorraldaja Riias ja Liepājas.

Õhtut juhivad Sirel Heinloo ja Toomas Leppik. Plakati autor Edgar Juhkov.

Kontakt: tarslamm@gmail.com, FB: TarSlämm + Poetry Slam

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp