Avatud konkurss 2017 / UIT otsib installatsioone!

2 minutit
Patrik Tamm / 2016. aasta UIT festivali installatsioon teemal “Kohtumine võõraga”. Autoriteks: Merilin Kaup, Mariann Tihane, Annika Kangur, Liina Soosaar, Madis Vahtramäe.

AVATUD KONKURSS 2017: UIT otsib installatsioone!

Linnafestival UIT kuulutab välja 2017. aasta festivali installatsiooniprogrammi avatud konkursi, mille teemaks on “Ümberpööratud ruum”.

Otsime installatsioone, mis mõjutaksid seda, kuidas me linna tajume – mida me teatud kohtades tunneme, mõtleme ja näeme. Kutsume üles otsima linnades negatiivseid seoseid tekitavaid kohti ning luua installatsioon, mis tekitaks samas ruumis vastupidise kogemuse.

Projekti vormiks on installatsioon avalikus ruumis. Lähenemine sellele on vaba ning võib olla distsipliinideülene, kuid arvestama peaks sellega, et teos oleks eksponeeritav Tartu avalikus ruumis festivalinädala vältel (14.-20.08.2017). Projektide juures hinnatakse interaktiivsust, leidlikkust ja oma keskkonnaga sobitumist. Üleskutse on eelkõige suunatud arhitektuuri-, maastikuarhitektuuri-, sisearhitektuuri-, installatsiooni-, skulptuuri- ja disainitudengitele, kuid osalema on oodatud ka teised linnaruumihuvilised.

Kui sa oled huvitatud osalemisest, siis palun saada oma idee hiljemalt 7. maiks koos portfoolioga kadri@uit.ee. Festival pakub osalejatele honorari (800€ projekt) ja katab produktsioonikulud (kuni 1000€ projekt) ning kompenseerib transpordi ja ööbimisega seotud kulud. Välja valitakse kaks festivalile sobivat tööd.

Linnafestival UIT on rahvusvaheline interdistsiplinaarne festival, mis avastab keskkonnatundliku kunsti juhatusel Tartut. Järjekorras viies festival toimub 16.-19. augustini 2017 Tartus.

Konkursi tähtaeg: 7. mai 2017 / idee koos esialgse eelarve ning portfoolioga aadressile kadri@uit.ee
Festivali toimumiskuupäevad: 16.-19. august 2017 (installatsioone eksponeeritakse terve nädala jooksul 14.-20. augustini).

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp