Heino Kivihalli kalligraafia näitus keskraamatukogus

1 minut

img_20160929_132115Tallinna Keskraamatukogu näitusesaalis (Estonia pst 8) ja võõrkeelse kirjanduse osakonnas (Liivalaia 40) saab 27. oktoobrini tutvuda kirjakunstimeistri Heino Kivihalli kalligraafia näitustega. Väljapanek keskraamatukogus on koostatud 2016. aasta loomingust ning loodud silmas pidades keskraamatukogu vaimuvälja ning näitusesaali võimalusi. Võõrkeelse kirjanduse osakonnas on Heino Kivihalli kalligraafia loodud kasutades W. Shakespeare’i ja A Puškini luulet.
Silmapaistva Eesti kirjakunstniku Paul Reeveere mantlipärijaks nimetatud Heino Kivihall on rahvusvaheliselt tunnustatud meistri Villu Tootsi õpilane ning tema järglane kirjaõpetuse alal juba 35 aastat. Kujunduskunstniku ja -graafikuna tegutsenud Heino Kivihall on oma kutsumust järgides keskendunud manuaalse kirjakunsti võimaluste tutvustamisele tänapäeva üha tehislikumas maailmas, lähtudes vanade roomlaste tõdemusest, et vaimu ja käe koostöös loodu on parim.
Heino Kivihall on Eesti Kunstnike Liidu ja Eesti Kujundusgraafikute Liidu liige ning on näitustel esinenud 1970. aastast. Näitus keskraamatukogus, 52. näitus, on arvult kolmas Heino Kivihalli 75. juubeliaasta näituste reas.
Näituse külastamine on tasuta. Olete oodatud!
www.keskraamatukogu.ee

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp