Alina Orava isikunäitus “Varjus kohal” Amandus Adamsoni Ateljeemuuseumis

2 minutit

Amandus Adamsoni Ateljeemuuseumis avab 10. septembril Alina Orav oma isikunäituse “VARJUS KOHAL” avamisüritusega: kunstnik kohtub publikuga ja üldist tuju ning meeleolu loovad Gerhard Lock (Ger/Est) ja The Diamond Blow (Aus/ Est)
Alina Orava näitus „Varjus kohal“ võib vaadata kui väliselt väga erineva, kuid samas metoodilise lähenemisviisi poolest sarnase projekti sümbioosi. Dialoog tekib esmakordselt Eestis eksponeeritava „Hostel projekti“ ja Oravat viimastel aastatel paelunud skulpturaalsete objektide sisse varjatud nelja vaadet pakkuvate maalide vahel. „Hostel projekti“ või „Mahajäetud autoportreed“ on valiminud kuuluvustundest ja identiteediküsimustest inspireerituna Vancouver’is tehtud 4 kuud kestnud performance’i raames. Kohalike hotellide ja hostelite seintel rippuvate raamitud piltide taha on kunstnik maalinud ja  seejärel hooletult maha jätnud autoportreed. Nüüd on autoportreede loomise protsessi dokumentatsioon fotodena uuesti raamitud piltide näol üles riputatud  Paldiskis. Lisaks Vancouver’i töödele on näitusel väljas ka Taani ja Eesti erinevatesse majutusasutustesse peidetud tööd.

Avamisürituse orineteeruv ajakava:
15:30 näituse avamine
16:00 esineb TLÜ BFMi õppejõud muusikateadlane, helilooja ja improviseerija Gerhard Lock (Ger/Est)
http://www.schoenberg.ee/members_gerhardlock.html
16:20 artist talk Alina Oravaga. Vestlust juhib maali-, installatsiooni-, foto-, video- ja meigikunstnik JHP – Johan Henrik Pajupuu
17:00 esineb rahvusvaheliselt tuntud Linnahall Records label’i rajaja ja sooloartist  The Diamond Blow (Aus/Est)

FB üritus: https://www.facebook.com/events/1104195456341916/

Näitus „Varjus kohal“ on Amandus Adamsoni Ateljeemuuseumis avatud 04.09- 03.10.

Amandus Adamsoni Ateljeemuuseum
Adamsoni 3, Paldiski
www.amandusadamson.eu
https://www.facebook.com/AmandusAdamsoniAteljeemuuseum

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp