Aktinäitus “Mees ja Naine: TULNUKAD” avatud kuni 4.septembrini

2 minutit
A-Forstorp_Mu-murtud-syda
Annika Forstorp (Rootsi) TULNUKAS I/MINU MURTUD SÜDA

Sellesuvine rahvusvaheline kunstinäitus MEES JA NAINE: TULNUKAD  hoiab tugevasti kätt pulsil meie planeeti tabanud traagilisel probleemil – suurel rahvasterändel.
Mark Soosaare koostatud väljapanek 21.sajandi tippkunstnike teostest pajatab tulnukatest, kes saabuvad nii kosmosest kui ka riikidest, kus elu pole enam võimalik.
Näituse dominandiks on islandi maalikunstniku Helgi Fjödjorssoni ulmemaalide seeria, kus luigetiival lahkuvad Maalt viimased inimesed, sest ka meie planeet võib peagi muutuda elutuks. Seda juhul, kui uued põlvkonnad ei peata vihkamist ja veristamist.
Oleme XXIII näituse MEES JA NAINE: TULNUKAD  kavandanud selliselt, et ekspositsiooni viimased kolm päeva langevad kokku uue kooliaasta algusega, et kultuuri- ja ajaloohuvilised õpilased saaksid ka osa meistriteostest ja võiksid mõtiskleda koos meiega inimkonna ees seisvate probleemide üle. Seepärast kutsumegi Pärnu linna ja maakonna koolijuhte koos oma õpetajate ning õpilastega vaatama näitust, mis võib jääda ka meie muuseumi luigelauluks Pärnus.
Näituse külastamine on õpilasgruppidele tasuta. Ainus, mida palume, on eelregisteerumine. Siis saame koolirahvast paremini vastu võtta ja väldime liiga suure arvu gruppide sattumist samale ajale. Eelregistreerumine kestab kuni  1. septembrini kella 12.00 -ni  ja oma külaskäik palume eelnevalt kokku leppida emailil: muuseum@chaplin.ee või telefonil 44 30 772.
Kõigile tavakülastajatele 2 – 4. septembrini pilet 1.-
Niisiis – ootame teid meie näituse MEES JA NAINE: TULNUKAD lõppakordile 2 – 4. septembril!

Kuni 4. septembrini Uue Kunsti Muuseum avatud iga päev 9-21.00
Alates 7-ndast septembrist muuseum avatud  9-19.00
www.mona.ee
Esplanaadi 10, Pärnu
tel: 4430772

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp