Kirjandusõhtu populaarse ersa luuletaja Tatjana Mokšanovaga

1 minut

ersaErsa kirjandusõhtu raames tuleb Mordvamaalt külla populaarne noor ersa luuletaja Tatjana Mokšanova.
Kirjandusõhtu populaarse ersa luuletaja Tatjana Mokšanovaga toimub 14. detsembril kell 16-18, Riho Pätsi auditooriumis, Tallinna Ülikoolis, Uus-Sadama 5. Kirjandusõhtul esineb ersa-mokša folklooriansambel Kiljeine.
Mokšanova on Venemaa Kirjanike Liidu liige, luulekogumike „Er´geker´ks“ („Kaelakee“, 2006), „Tolon lopat“ („Põlevad lehed“, 2010) autor, ersa laste- ja noorteajakirja “Chilisema” („Päikesetõus“) toimetaja.
Noor luuletaja jagab teiega oma mõtisklusi tänapäeva ersa kirjandusest, jutustab tuntuimast ersa luuletajast Mariz´ Kemalist (Raissa Kemaikina), esitleb ersa ajakirju ja loomulikult tutvustab oma luulekogu. Tal on kogemus ka tõlkijana. Mokšanova ootab kuulajate küsimusi ning dialoog on tema esinemiste armastatuim vorm.
Tatjana Mokšanova ootab huvitavat kohtumist Eesti sugulasrahvastega ja usub tulevasse koostöösse eesti kolleegidega.
Tatjana Mokšanova on sündinud 9. jaanuaril 1984. aastal Samaara oblasti Šentalinski külas. Ta on lõpetanud Mordva Ogarjovi nimelise Riikliku Ülikooli ersa filoloogia teaduskonna.
Sado, vese sado! Tere tulemast!

https://www.tlu.ee/et/Humanitaarteaduste-instituut/Syndmused/6011/kirjandusohtu-populaarse-ersa-luuletaja-tatjana-moksanovaga

https://www.tlu.ee/et/Humanitaarteaduste-instituut/Syndmused/6011/kirjandusohtu-populaarse-ersa-luuletaja-tatjana-moksanovaga

 

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp