Anonymous Boh “Triangle” / Tallinna Teisipäev

1 minut

Rahvusvahelise performancegrupi Non Grata juhtfiguurina tuntud Al Paldrok, kunstnikunimega Anonymous Boh eksponeerib oma loomingut kolmel näitusepinnal:
Täienenud 10 käsu seeria “10 commandments” Tam Galeriis, Lootsi 4, Tallinn
Näitus “Stardust” Fahle Galeriis, Tartu mnt 84a, C-korpus, II korrus
Galeriiseinte vahelt väljunud näituse “Stardust” järg” “Startust, to be continued” elustilikaupluses WAB, Narva mnt 5, Foorumi keskuses
Kõiki eelnimetatud näitusi on võimalik külastada ürituse Tallinna Teispäev raames.
Täna, 29. septembril toimub järjekordne Tallinna Teisipäev, mis on spetsiaalse programmi ja pikendatud avamisaegadega galeriiõhtu sariüritus pealinna galeriides. Üritus kuulub vastavatud Fotokuu satelliitprogrammi ning fookuses on seekord fotokunst. Programmi on kaasatud OKAPI galerii, EKA galerii, Haus galerii, Tam galerii, Vaal Galerii ja Fahle galerii.
Otselink üritusele Tallinna Teisipäev – http://www.ecadc.ee/fotokuu-tallinna-teisipaev/
Tallinna Teisipäeva lõpetame Fahle Galeriis kl 20.30, mil loome Marian Kivila abil ja moodsa tehnoloogia vahendusel telesilla hetkel Hiina Rahvavabariiki väisava kunstniku endaga. Lendab tähetolm, plaate mängib Raul Saaremets, jooke segab ja jagab Hulkur. Kohapeal on Live Print, trükitakse särke ja pilte, tooimub kunstiloos Anonymous Bohi, Leonhard Lapini ja Tõnis Laanemaa teostega.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp