Kristino Ravi ja Juha Hilpase näitus “Armsad hirmud” Amandus Adamsoni Ateljeemuuseumis

1 minut

Amandus Adamsoni Ateljeemuuseum kutsub Kristino Ravi ja Juha Hilpase näituse “Armsad hirmud” avamisele laupäeval, 2. mai kell 15.
Kristino Rav ja Juha Hilpas on mõlemad installatsiooni kunstnikud, kes on teinud koostööd alates 2011. aastast. Näitus „Armsad hirmud“ mis kasutab loomingulise lähtepunktina neid kartusi, mis tekivad kohtumisel tundmatuga.
Kristin Orav aka Kristi Orav on performance ́i-kunstnik, kes on õppinud Eesti Kunstiakadeemias skulptuuri ja Tartu Ülikoolis semiootikat. Kristino looming on seotud tema teoreetiliste huvidega, mis vaatleb nurjumise mõistevälja ning strateegiaid kultuuris ja nüüdiskunstis laiemalt.
Juha Hilpas on interdistsiplinaarne kunstnik Lõuna-Soomest, kes on lõpetanud meedia õpingud ning keskendub peamiselt installatsioonikunstile ja joonistamisele. Praegu õpib Juha Aalto Ülikoolis visuaalkultuuri ja nüüdiskunsti. Inspiratsiooni ammutab ta sotsiaalsetest küsimustest, populaarteadustest ning materjalidest, mis kätte jäävad.
Näituse avamisel esineb muusikalise improvisatsiooniga multi-instrumentalist Juhan Vihterpal.
Näitus jääb avatuks 31. maini. Kristino Ravi  töödega saab lisaks tutvuda tema kodulehel internetis http://kristino-rav.blogspot.com
ja Juha Hilpase töödega saab tutvuda tema kodulehel http://hilpas.blogspot.com
https://www.facebook.com/events/1567478090207670/

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp