Kristel Saan “Domestic Altar EGO” Hop galeriis

1 minut

Suhkruvatt ja seks koos ükssarvikute maailmas. “Ma tahan sinust tykki endale”, nad ytlevad ja ma aktsepteerin heatahtlikult.
Minu huviorbiidis on olnud inimene, eksistents ja mittefüüsilise mõtestamine läbi füüsilise keha. Perspektiivis on hetked, mille keskseks küsimuseks on “Milleks mulle see keha?”. Skulpturaalne osa minu loomingust on justkui kinnituseks inimese sekkumisest, olles samas väga subjektiivses suhtes materjaliga. See on olnud lähtekoht nii erinevate valdkondade uurimisel kui loomingus.
/Kristel Saan/

Krsitel Saan on noor kuid arvestatava loomekogemusega kunstnik kes oma teisel personaalnäitusel HOP galeriis (esimene„Solaarium“ 2013) tegeleb taaskord füüsilise keha, seksuaalsuse ja huviorbiidis oleva materjali kokkumängimise ja sellest tekkivate narratiividega.

Kristel Saan lõpetas Eesti Kunstiakadeemia keraamika eriala BA 2012. aastal. Õpingute käigus täiendas end vabades kunstides Londoni ülikoolis Central Saint Martins College of Art and Design. Eesti Kunstiakadeemia keraamika eriala magistrandina õppis ta 2013 aasta kevadel Vancouveris Emily Carr-i ülikoolis, visuaalsete kunstide osakonnas. 2014 aasta kevadel lõpetas magistriõpingud Rhode Island School of Design-is, Ameerika Ühendriikides. Õpingutega samaaegselt on kunstnik osalenud näitustel Eestis, Soomes, Ungaris, Inglismaal, Saksamaal, Belgias, Ameerikas ja Kanadas. Käesolev näitus on soolonäitustest neljas.
/Maria Valdma/

Kristel Saan
DOMESTIC ALTAR EGO
17.06. – 22.06. 2014
Hop galerii
Tallinn
Hobusepea 2

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp