Kumu suvise välihooaja avamine

1 minut

Sel suvel toob Pinksiklubi Kumu sisehoovi lauatenniselaua, mis ootab kõiki huvilisi mängima. Välihooaja avapidustuste raames korraldatakse nii tõsiseid heitlusi kui ka meelelahutuslikke mõõduvõtte, mille puhul on laua ümber korraga lõbus ja kirju seltskond. Kõike seda on saatmas hea muusika Haigla Rulapargi DJ-delt Ats Luigelt ja Kristofer Luigendilt.
Lisaks vallutab Kumu sisehoovi mood. Kell 18 tutvustatakse publikule Eesti Kunstiakadeemia moeosakonna tudengite kollektsioone. Tulevastel moekunstnikel fantaasiat jagub, kuna oma tööde tarvis on inspiratsiooni saadud mütoloogiast, loodusest ja elavast muusikast ning uudseid tõlgendusi pakutakse ka eesti etnograafia ainesele. Samuti tulevad esitamisele laialdast tuntust kogunud EKA moedisaini kaubamärgi HULA sellesuvine kollektsioon ja retrohõnguline tennisest inspireeritud sportlik rõivamood.
Ühtlasi on Kumu sisehoovis projekti „Õueeksperiment” raames eksponeeritud ka Kieli Muthesiuse Kunstikõrgkooli installatsioonid, mis jõudsid Kumusse kultuuriprogrammi Saksa Kevad 2014 raames koostöös Goethe Instituudiga Eestis.
Üritus on tasuta ning töötab ka kohvik!
www.kumu.ee

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp