Piip ja Tuut Teatris etendused täiskasvanutele

1 minut

Veebruari lõpus koguneb taas rahvusvaheline näiteseltskond, et viimaseid kordi mängida Draama festivalil palju kiitust pälvinud KREPSKO ühislavastust “Bistro Beyond” ning märtsi lõpus taaselustatakse lühiteatrivorm – Supiteater. Sellist teatri- või muusikaelamuse ja kerge eine kooslust võib juba praegu tellida, aga märtsikuust muutuvad lõunased etendused ka avalikeks.

Vaata lähemalt: http://bistrobeyond.blogspot.com või www.piipjatuut.ee

SUPITEATER on teatrivorm, mis ühendab delikaatselt kiire ja maitsva lõuna, mõnusalt teatraalse- või muusikalise meelelahutusega. SUPITEATRISSE võib tulla sõprade, äripartnerite või  töökaaslastega.
See eriline lõunapaus on väikeseks vahelduseks igapäevasele harjumuspärasele lõunale töökoha või kontori lähedal. Väljasõit turgutab meeli ja kogemuse võrra rikkamana annab ruumi värsketele  ideedele naastes oma tööülesandeid täitma.
See on võimalus üllatada oma sõpru või töökaaslasi kontorilaua katmise asemel näiteks oma sünnipäeval. Supiteatri kestvuseks on üks tund. Supiteatris on kohti 40 le.
Väikese lisatasu eest saab ka edasi-tagasi transpordi tellida. Supiteatri repertuaaris on hetkel 4 etendust, kümme suppi ja kümme desserti.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp