Ólafur Arnaldsi kontsert Kaarli kirikus

1 minut

Ólafur Arnalds on Islandi uue põlvkonna tuntumaid muusikuid, kelle unikaalne helikeel seob klassika, elektroonika ja popmuusika elemente, püüdes oma heakõlalise ja sügavat sisu kandva loominguga tuua klassikalise muusika väärtused laiemasse kuuljajateringi.

Välja andnud kolm albumit ja viis EP’d, seejuures tema viimane stuudioalbum – “For Now I Am Winter” nägi ilmavalgust Mercury Classics’i alt. Ólafuri muusika on tunnustust leidnud filmides ja teleseriaalides – BBC thriller seriaal Broadchurch,  kinofilmid Gimme Shelter ning The Hunger Games.

Tema tuntus on viimastel aastatel hüppeliselt kasvanud, ulatudes Euroopast Ameerikasse, Aasiast Austraaliasse, eelmisel tuuril jagas artist lava Sigur Ros’iga, käesoleva tuuri kontserdid on üksteise järel välja müüdud. Tallinnas annab Ólafur Arnalds Baltikumi ainsa kontserdi.

Ólafur Arnalds‘it saab kuulata 27.novembril Kaarli kirikus. Kontserdi teevad eriliseks intiimsed ja hingega valitud esinemispaigad, muusiku vahetu ja soe suhtlus publikuga, efektne heli, valgus ja videoteostus. Eksklusiivselt astub kontserdil üles ka Islandi laulja ja muusik Arnór Dan.

Tegemist on artisti ainsa kontserdiga Baltikumis.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp