PÖFFi võistlusprogrammides näidatakse kolme Eesti mängufilmi

1 minut

Euroopa ja Aasia fookusega EurAsia programmis on kokku 20 mängufilmi, mille hulgas ka novembris Eesti kinolinadele jõudev Zaza Urushadze „Mandariinid“ ning juba publikumenu nautinud Hardi Volmeri „Elavad pildid“. EurAsia programmist võib leida nädala eest Rootsis esilinastunud režissöör Lukas Moodyssoni noorusliku teose „Me oleme parimad!“ (Vi är bäst!) ja PÖFFil rahvusvaheliselt esilinastuva Iisraeli draama “Araban”

Läänemerd ümbritsevate riikide noori talente esile tõstva Tridensi Läänemere- ja Põhjamaade debüütfilmide võistlusprogrammis osaleva 11 filmi hulgast leiab aga Eesti-Soome koostöös valminud Mait Laasi muusikalise nukufilmi „Lisa Limone ja Maroc Orange: Tormakas armulugu“.
Tridensi filmi auhinnaga kaasneb rahaline autasu 5000 euro väärtuses. Eriauhinnad ootavad kõige originaalsemat filmiideed ning parimat operaatoritööd.

Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival algab 15. novembril ja hõlmab lisaks põhiprogrammile kolme täismahus alafestivali – Animated Dreams, Just Film ning Sleepwalkers. 17. PÖFFi fookuses on Kanada filmid ja maailmas vähetuntud Armeenia uus kino.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp