Näitus “Neli neljale” Evald Okase Muuseumis

1 minut

Evald Okase Muuseumis avatakse näitus noorte kunstnike ja disainerite töödest neljas materjalis.

„NELI NELJALE“ on näitus, mis on üles ehitatud neljale traditsioonilisele materjalile- keraamika, klaas, puit, metall. Näitus koosneb neljast lavast, kus iga materjal saab esitleda oma mitmekesisust, võimalusi ja piire. Selline näituse ülesehitus annab võimaluse luua diskussiooni materjali siseselt, kui ka nendel neljal valitul omavahel.

Projekti teiseks eesmärgiks on anda selle ülevaatliku näitusega läbilõige eesti noorte disainerite ja kunstnike mõttemaailmast, nende otsingutest ja tõlgendustest, mis on leidnud väljundi tänapäevases vormikeeles.

Näitusel esinevad Eesti Kunstiakadeemias veel õppivad ja viimaste aastate jooksul lõpetanud noored- Birgit Pählapuu, Caspar Sild, Kairit Annus, Külli Niderman, Jarõna Ilo, Kateriin Rikken, Ene Raud, Pille Kaleviste, Anneli Oppar, Kaupo Holmberg, Kristin Jürman, Liisu Arro, Kristjan Müll, Maria Kadarbik, Kairin Koovit, Katrin Talvik, Tea Ostra, Olav Surva, Kätlin Pesur, Elli Jäärats, Üllo Karro, Tõnis Arjus, Mikk Jäger jt.

Näituse idee autor Üla Koppel. Näituse koostamisel olid abiks Kateriin Rikken, Eve-Margus Villems, Rait Siska, Ingrid Allik

Näitus avatakse 1. juuni kell 16 ja jääb avatuks 30. juunini.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp