EKA tudengite performance Tartus

3 minutit

Teisipäeval, 29. mail kell 19.00 toimub Tartus Genklubis multidistsiplinaarne kunstisündmus Global Container XXVII. Korraldajateks Kunstikonteiner ja EKA tegevuskunstide osakond.

Programmis:

Doris Feldmann & Mari Lääne – “Kruttijad”
Krutime nuppe. Krutime müra. Krutime üksteist. Krutime kruve, saamatult. Krutime tooli. Krutime vaikust. Krutime pilti. Krutime füüsikat, haledalt. Krutime naabri närve. Krutime vaipa. Krutime enda kannatlikkust.
Kestus: ca 30 min

Tiina Sööt – “Eksitus”
„Eksitus“ on etendus eksitustest, mis juhtuvad siis, kui inimesed omavahel suhtlema hakkavad. Tahtlikest ja tahtmatutest eksitustest kuulaja ja kõneleja vahel, eksitustest esineja ja publiku vahel, eksitustest verbaalse ja mitteverbaalse kanali koostöös. Saatuslikest arusaamatustest ja sellistest eksitustest, mis eksikombel tähenduslikuks muutuvad.

Mõnda aega tagasi juhtus minuga järgmine lugu […] ja täiesti juhuslikult […] segati meile vahele […] ja nüüd siis juhtus nii […] keda ma polnud kaua aega näinud […] ja igal juhul võib öelda […] nii […] ja kui me nüüd uuesti kohtusime […] mul oli ka ebamugav […] nagu ühemunakaksik […] ma siis igaks juhuks ei öelnud midagi […] loomulikult oli see kõik palju põnevam […] ma muidugi vastasin samaga […] lõpuks jäi asi nii […] aga lugu ise ei ole veel läbi […] lugu jätkus sellega […]
Helikujundus: Stray Dog
Kestus: 30 min.

Sasha Ketova, Kristiina Randrüüt, Tarvo Porroson, TÜ koreograafiatudeng Sonja Ketova ja muusikaline kollektiiv 😀 The Vessel (Robin Nõgisto, Karl Kirsipuu) – “Ma tahan”
Kestus: ca 20 min

Erik Alalooga, Andreas W, Tanel V. Kulla, Taavi Suisalu – “Läbipõletajad”
kui te juhtute kõrbes alla kukkuma. lennuk läheb arvatavasti katki. igasugused tükid lendavad laiali. kõik on liiva täis. hea kui käeluud või kaela ära ei murdnud. mis nüüd edasi? algaja arheoloogi püüdlikkusega tükke liivast otsima ja puhastama. keevitusaparaati ei ole. mingi mutrivõtmete komplekt ehk ongi, aga ka see on liivas laiali. tuleb välja kaevata. haamrit… vist ka ei ole. kesse loll veab lennukis haamrit kaasa. aga millega nüüd lüüa? liivaga? võib-olla saapaga… aga kus nüüd on need toredad metallpõhjaga tanksaapad. muidugi, kodus, 1300 kilomeetri kaugusel. ei ole abiks. kuidagi saab see kõik lõpuks kokku ühendatud. ja milline on tõenäosus, et kaadervärk esimese starteripöörde peale uuesti laiali ei lenda ja põlema ei lähe?

Lilli Tölp, Aili-Maarja Mäeniit, Benedict Bognar, Marcela Horvat, Sten Saarits, Katarina Meister, Ruda Malin, Angela Maasalu, Urmas Lüüs, Susanna Salama – videoprogramm “Video kills performance star”

NB! Osalejate nimekiri võib täieneda!!!

Pilet – 4/5 €

Toetajad: Eesti Kultuurkapital, Tartu Kultuurkapital, Eesti Kunstiakadeemia, Kultuuritehas Polymer, Kunstikonteiner

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp