Eesti Kontsert lõpetab hooaja ning korraldab suvefestivalide ja järgmise hooaja kontserdisarjade piletite soodusmüügi

2 minutit

Sügistalvine hooaeg lõpeb tänavu koostöös Vanemuise sümfooniaorkestriga, kes toob 16. mail Estonia kontserdisaalis, 17. mail Vanemuise kontserdimajas ja 18. mail Jõhvi kontserdimajas kuulajateni põneva kava: Robert Schumanni “Introduktsioon” ja “Allegro appassionato”, Fryderyk Chopini “Andante spianato” ja “Grande polonaise brillante” ning Ottorino Respighi “Rooma purskkaevud” ja “Rooma pidustused”. Orkestrit juhatab Paul Mägi, solist Ivari Ilja klaveril.

Suvehooaja omalaadse avalöögina tulevad nädalavahetusel ehk ainult 18. ja 19. mail müügile suvefestivalide ja uue hooaja valitud kontsertide piletid kuni 30% soodsamate hindadega. Solarise keskuses ja Estonia kontserdisaalis on piletikassad avatud kell 12–18.

Eesti Kontserdi suvefestivalid:

19.–22. juuni Väravatorn IN HORTO REGIS Hortus Musicuse suvefestival
Neli suvist õhtut autentses vanalinna atmosfääris koos varajase muusika ja Euroopa pikimalt koos tegutsenud vanamuusikaansambliga Hortus Musicus!

6.–7. juuli PALMSE MÕISA MUUSIKA
Uus kahepäevane festival. Palmse mõisa tiigile ehitatav saddle-span-tüüpi välilava, Tšaikovski ja Verdi galakontsert ERSO ning Moskva ooperiteatri Helikon solistidega, dirigent Anu Tali. Teisel õhtul Üle-eestilise Noorte Sümfooniaorkestri ees kolm meest oma lugudega: Vaiko Eplik, Chalice, Jaan Pehk.

21.–28. juuli SAAREMAA OOPERIPÄEVAD
2013. aasta on kogu maailma muusikasõprade jaoks eriline. Juubilarideks on kolm suurt ooperihiiglast: Richard Wagner ja Giuseppe Verdi 200 ning Benjamin Britten 100. Kõik nad muutsid oma loomingu ja isiklike tõekspidamistega kogu maailma ooperikunsti arengut. Loomulikult on tänavune ooperigala juubelihõnguline! Festivali peakülalisteks Bathumi, Khuthaisi ja Thbilisi ooperiteatrid Gruusiast!

1.–11. august 17. RAHVUSVAHELINE TALLINNA ORELIFESTIVAL
Eesti vanimal järjepidevalt tegutseval muusikafestivalil on tänavu kõrvuti meistrid ja noored talendid: 45 kontserti kümne päeva jooksul!

16.–17. august VANA NARVA KONTSERDID    
Uues põnevas kontserdipaigas TÜ Narva kolledži ees ehk tulevasel Narva raekoja platsil.
Jaapani mainekaim kammerorkester Orchestra Ensemble Kanazawa, solist klassikatäht
Marcel Johannes Kits, dirigent Mihkel Kütson ning Estonian Dream Big Band koos Peterburi solistide Anna Guzikova ja Fjodor Vassiljeviga ning kavaga Ella Fitzgeraldi ja Frank Sinatra džässiklassikaks saanud lauludest.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp