Tiiu Pallo-Vaik ja Marje Üksine Türi Kunstigaleriis

1 minut

Türi Kunstigaleriis avatakse 4. aprillil kell 16.00

TIIU PALLO-VAIGU ja MARJE ÜKSISE

ühisnäitus   VASTAMISI 

Mõlemad kunstnikud töötavad igapäevaselt Tallinnas, Raja tänaval,  Monumentaalkunsti Majas. Nende ateljeed asuvad II korrusel, üle koridori, vastamisi. Sellel majal on hea loominguline atmosfäär. Teineteise tegemistele kaasaelamine, tihe kontakt omavahel, viiski kunstnikud mõttele esineda koos, ühisel näitusel. 

Tiiu Pallo – Vaik alustas kunstinäitustel osalemisi 1966. aastal, sealt alates on ta aktiivselt esinenud oma akvarellide ja õlimaalidega kõikjal Eestis, samuti välismaal. Tema juhtimisel on Türi Galeriis toimunud juba 2 Eest Akvarellistide Ühenduse sügisnäitust. Käesoleval väljapanekul on Tiiu Pallo – Vaigult akvarellid, mis valminud sellel sajandil. 

Marje Üksine alustas oma esinemisi kunstinäitustel 1970. aastal. Esmajoones tuntud graafikuna, on ta alati tegelenud ka joonistamisega. Sellel ühisnäitusel eksponeeribki kunstnik oma viimaste aastate joonistusi. Põhiosa ekspositsioonist moodustab sari  Müüdid Marje Üksine on osalenud Türi Galerii akvarellinäitustel silmapaistvalt omanäoliste akvarellidega. 

Mõlema autori viljakas loometegevus on pälvinud rohkelt tunnustamisi nii kodu- kui ka  välismaal.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp