GaleriiPINK kutsub: näitus-müük Sinu Kodupood

1 minut

PRESSITEADE: näitus-müük “Sinu Kodupood”

SINU KODUPOOD

NAHK TEKSTIIL KLAAS KERAAMIKA

6.- 23.detsember 2012

GaleriiPINK pühendab oma detsembrikuu näitus-müügi aastaid galerii ruumis tegutsenud keldripoele, mida ümbruskonna elanikud siiani taga igatsevad. Kuigi pood on kinni olnud juba pea kaks aastat, leidub siiani veel neid, kes ühtäkki keset tuba avastavad, et liha enam ei saagi ja oi neid meenutusi kalamarja ämbritest ja vorstilattidest. Nii ongi galerii ruumidesse taas sisse kolinud mõned külmkapid, mille sisu pole küll söödav, aga maitsemeeli paitab küll ja ehk saab ka see nostalgitsemise karikas taas täidetud.

Oma loominguga on väljas nahakunstnikud Stella Soomlais, Kadri Kruus ja Ivi Laas, keraamikud Margit Mald, Ene Raud ja Maria Sopina, moekunstnik Kätlin Kaljuvee siidirätid ja illustratsioonid, Ulla Saare ja Triin Kordemetsa tekstiilnäited, Kateriin Rikkeni ja Kai Kiudsoo-Värvi klaas ning Anne Nõmmsalu vaibad. Hellitavat looduskosmeetikat pakub Jovely Naturals.

Avamise puhul muundub galerii-kodupood omakorda püstijala kohvikuks, kus saab vaadelda, jutelda, mekutada, kuulata, olla. Kohale tulla 5. detsembril kell 18 ja eurosendid kaasa 🙂

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp