Muuseum ootab peresid isadepäeva tähistama

1 minut

Maanteemuuseumis toimuvad 6.-9.novembrini isadepäeva eriprogrammid “Koos on ohutum”. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine.
 
Isadepäeva eel on oodatud kõik lapsed koos vanematega muuseumisse, et veenduda – koos on liikluses ohutum! Eriprogrammi raames liigutakse muuseumis ringi ja saab kuulda, kuidas käis liiklemine siis, kui liiklusmärke veel ei olnud, milliseid sõidukeid kasutasid meie vanaemad ja vanaisad. Räägitakse, millised käitumisreegleid tuli vanasti bussis järgida ja kas neist peetakse kinni ka tänapäeval ja palju muud põnevat.
 
Liiklusohutuse olulise teemana käsitletakse turvavöö vajalikkust ning proovitakse järele, kuidas turvavöö aitab sõitjat õnnetuse korral. Isad saavad turvavöö olulisust testida pöörlevas autos ja lapsed kaldteel.
 
Päeva lõpetab lõbus meisterdamine koos vanematega. Käsitööna saab igaüks endale valmistada jalakäija parima sõbra – helkuri, et olla nähtav ka pimedal ajal liikluses.
 
Programmi kestvus: 1h 30min.
 
Grupi suurus: kuni 25 inimest.
 
Programmi hind:  eelkooliealised, õpilased, üliõpilased, pensionärid 3€, täiskasvanud 4€, perepilet 8€ (kuni 2 täiskasvanut ja lapsed)
 
Info ja registreerimine: tel  5117440 või  e-post neidi.ulst@mnt.ee

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp