Kutse Marta Vaariku debüütnäituse avamisele

2 minutit

Sina!

Oled oodatud minu esimese näituse avamisele.

06.09.2012 UUEL AADRESSIL: Patarei vangla katlagaleriis, kalaranna 2, kell 19.00
Performance kell 20.10, hilinejad hiiligu.

Mind tabas lein. Leinaga elades, leina uurides, sain aru, kui huvitav ta on. Minu lein. Tahaksin jagada teiega rõõmu oma leinast. Oleksin meelitatud kui paneksid ennast ilusti riidesse ja lilli lavale ei viskaks. Võta oma sõber ka kaasa, kui ta tahab tulla.

muusikud:
Meister & Mari
Oded Peled (fin)
Jaagup Jalakas

Leinata, laipa peita, kõike eitada ja leppida aitasid: Andrei Jakovlev, Dmitri Gerasimov, Martin Veisman, Kaur Kender, Veljo Vingissar, KesselHaus, Vassili Raud, Taavo Piko, Pille Tael, Rita Maastik, Kaido Mikk ja mu kaunis Pere.

Aitäh!

Marta Vaarik (25) on Eesti Kunstiakadeemia teise kursuse maalitudeng, varasemalt on mitmetuumaline tüdruk tegelenud näitlemise, baaripidamise, ajakirjanduse ja eesti vintagekultuuri edutamisega. Noore kunstniku iseloomust tulenevalt on ka näitusel Lein kasutatud palju meediume. Maal, foto, video, performance, installatsioon.

“Ciao, paka, nägemist, dosvidanija, aufiedersen, jumalaga, oli tore, on kahju, kolin välja ja siin on kolm peotäit mulda, peied ja samas ka taassünd, soolaleib ja tere tulemast. Eelistused mis olid, on taganenud. Olen isegi üllatunud, et siin näitusega olen. Mida mul näidata on? Elu, tappev periood, lein, ja jube pöörane suvi. Nüüd on see kõik siin näitusel koos. Mõtlesin, et see tuleb aastate pärast. Tuli nüüd. Aastate pärast näeb, mis Lein see oli. “

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp