Ilmutuse mälu Narva Muuseumis

2 minutit

3. augustil kell 16.00 Narva Kunstigalerii suures saalis toimub Igor Gordin näituse  «Ilmutuse mälu» avamine.

Igor Gordin, loominguline inimene, kes alustas oma kunstilise tegevuse Ivangorodi  koolis Vitali Kuznetsov’i all.
Pärast kolimist Eestisse, ta on läbinud pika tee, alates Narva kunstikooli õpetajana töötamist kuni vaba kunstnikuni. Seejärel sai ta Eesti kunstnike liidu liigeks ja samuti Eesti vabade graafikute ühenduse liigeks Eestis.

Viimastel aastatel on Igor Gordin end peaaegu täielikult pühendanud graafikale. Juba tema esimestes teostes ilmnesid vormide lakoonilisus ja väljendusrikkus. Kasutades oma visuaalsetes jutustustes puhtgraafilisi võtteid, pöördus kunstnik igaveste teemade poole: taevas, meri, maa, inimene. Igor Gordin loob instinktiivset ja otsest graafikat. Tema graafilised tööd on nagu ilmutus, milles peegeldub minevik.
Ekspositsioon koosneb 1990-ndate algusest kuni tänase päevani tehtud töödest. Näitus annab võimaluse tutvuda graafiliste töödega, mis on esitatud Narva kunstigalerii ja erakogude poolt.

Näituse avamisel tutvustatakse albumit nimega “Ohverdamine”, mis sai trükitud eraannetuste, Narva linna juhtmise osakonna, Kultuurkapitali, Eesti Kunstnike Liidu ja Vaba Eesti graafika ühingu toetusel.

Näitus jääb avatuks kuni 03.09.2012

Näituse kuraatorid: Igor Gordin, Olga Tjurina

Näituse sponsor: «Vunder» kauplus, Narva

INFO: Olga Tjurina, tel. 55 64 90 21

http://www.narvamuuseum.ee/?next=pressiteated&id=1131&menu=menu_kula

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp