Fotokonkursi “Linna parim nali” võitjad on selgunu

2 minutit

E.Vilde muuseum käivitas 01. maist fotokonkursi “Linna parim nali”. Konkursi eesmärk oli leida midagi mõnusalt naljakat meie linnakeskkondadest. Ehk siis tabada naljakat elulist hetke. Konkurss kestis kuu aega 01. juunini 2012 ja toimus näituse “Vildest naljaga pooleks” raames.Konkursile laekus 23 tööd ja nende hulgast valis žürii välja kolm paremat. žürii koosseisu kuulusid: Rain Aduson, Ege Hokkonen, Liisa Pihlak, Piret Meos.

Võitjaks osutus Agnes Joala Tartust. Esikoha sai foto pealkirjaga “Tahtsime teha hästi, aga välja tuli nii nagu alati”.

II koha sai Andreas Kivi Tallinnast  fotoga “Meid on kaks”.

III koha sai Merilin Parts Tartust fotoga “Moodne tänavakoristus”.

Konkursi peaauhind on mõnus päev Tallinnas. See sisaldab võimalust külastada Tallinna Linnamuuseumi ja kõiki filiaale, teha tunnine sõit segwayga Tallinna Vanalinnas ja kinnitada keha kovikus “Kompott”. Teine ja kolmas koht saavad Tallinna Linnamuuseumi kinkekaardi, millega saab külastada 9 muuseumi Tallinnas. Auhinnad saab kätte E.Vilde muuseumist Kadriorust.

Suur tänu kõigile osalejatele ja koostööpartneritele (Best Propakanda OÜ, Tallinna Linnamuuseum, Tallinna Linnavalitsus, Kompott OÜ, Blue Super Segway).

Kuni 18.06.2012 on veel võimalik külastada näitust “Vildest naljaga pooleks” Näitus „Vildest naljaga pooleks“ on esmakordne püüe rääkida Vilde väga rikkalikust huumoriloomingust. Näitus toob külastajani 19. sajandi lõpu ja 20. sajandi alguse eestlaste huumorieelistused. Mida rahvas nõudis, seda Vilde kirjutas. Kuna just Vilde oli vaieldamatult tolle perioodi kirjanduslik liider on tema lihtsakoelisel naljaloomingul olnud märkimisväärne roll eesti rahva lugema harjutamisel ( õppimisel). Lisaks lugemisele saab näitusel vaadata videot, kuulata helifaile, mängida Vilde naljaütluste ja memory’t , mõtiskleda keele ja koomika seoste üle.

Lustakas ja värviline näitus pakub tegevust kogu perele.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp