Parimaid kasvatusteadlasi autasustatakse Tallinna Ülikooli Ajaloo Instituudis

1 minut

Kolmapäeval, 16. mail kell 13–16:30 toimub Tallinna Ülikooli Ajaloo Instituudi saalis (Rüütli 6, Tallinn) 2012. a kasvatusteaduslike tööde riikliku konkursi pidulik lõpukonverents. Konverentsil saab ülevaate kõigi konkursi valdkondade parimatest töödest, laureaatidele antakse üle preemiad ja tänukirjad. 

Kasvatusteaduslike tööde riiklikku konkurssi korraldavad Haridus- ja Teadusministeerium, Eesti Teadusagentuur ning Eesti Akadeemilise Pedagoogika Selts.  Konverentsi korraldatakse alates 1989. aastast ning alates 1993. aastast on konkursil riikliku konkursi staatus.

Konkursi eesmärgiks on selle algusaegadest peale olnud kasvatusteadusliku uurimistöö väärtustamine ja tunnustuse avaldamine parimate tööde autoritele erinevates kategooriates: eesti või võõrkeeles publitseeritud teadustööd, doktori- ja magistritööd, populaarteaduslikud ning didaktilis-rakenduslikud tööd ja õpikud koos täiendavate juhendmaterjalidega.

Konverentsil esitatavad tööde lühiettekanded annavad hea pildi kasvatusteaduste hetkeseisust Eestis ning on heaks võimaluseks diskuteerida viimaste arengute üle. Konverentsile järgneb vastuvõtt. Kõik huvilised on oodatud, osavõtuks palume eelnevalt registreeruda.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp