“Ninja” haaras Tudengifilm 2010 esikoha

1 minut

“Võidufilm puudutas saalis olevaid inimesi ja oli selgelt väljajoonistunud karakteritega,” ütles Marti Savi. Ta lisas, et noorte kohta iseloomustas filmi hea näitlejatöö. Kristiina Davidjantsi sõnul oli “Ninja” selgete pildikaadritega magushapu alatooniga film. Žürii soovitas järgmisel aastal filmitegijatel olla hulljulgemad ja loomingulisemad. Kuid loomulikult ei tohiks puududa ühest heast linateosest eneseiroonia.

Lisaks peaauhinnale andis žürii välja eriauhinnad filmidele “Õige tudeng teeb stuudiumi jooksul…” autorid TÜ suhtekorralduse ja ajakirjanduse I kursuse tudengid (Sõprade Juures eriauhind), “Tort” autor Tõnn Sikk (Metro eriauhind). Film “Parim enne on möödas”, mille autoriks oli Flo Kasearu, sai PÖFFi eriauhinna ja võlus ka publiku südamed.

Juba homme, 14. oktoobril ootavad Tartu Tudengipäevad kõiki festivalikülastajaid kuulama Navitrolla loengut “Oma tee leidmise kunst”, kus kunstnik räägib oma eduloost läbi enda kogemuse ja vaatevinkli. Õhtu jätkub juba rajumalt Tudengibändil 2010, kus saab rokkida seitsme parima tudengibändiga. Võitjabändile antakse tiitel “Tudengibänd 2010” ning IS Music Teami kinkekaart väärtusega 10 000 krooni. Täna, 13.oktoobril on kõik oodatud nautima Tudengiteatrit, kus astuvad üles noored ja andekad teatritrupid.

 

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp