Estonia Selts plaanib uue lavaeesriide hankimiseks 250 000 kr koguda

1 minut

„Teatrimaja avamisest on möödunud juba peaaegu sada aastat, vahetunud on riigikorrad ja eesriided. Tahame 2010. aasta sügisel algavat 105. hooaega alustada uue eesriide avamisega ja seepärast kuulutame välja avaliku annetuskampaania,“ ütles Estonia Seltsi esimees Arne Mikk. „1997. aastal algas Estonia maja renoveerimine seltsi poolt korraldatud katusekivide kampaaniaga ja nüüd on aeg renoveerimine lõpule viia ning kinkida teatrile sobiv ja väärikas eesriie.“
 
Eesriidekampaania raames müüakse kaunilt kujundatud ruumilisi postkaarte väärtuses 300, 1000 ja 5000 kr. Kaardi ostu teel raha annetanutele on kaart sissepääsuks uue eesriide esitluskontserdile enne hooaja algust 5. septembril. Annetajad saavad jätta oma autogrammi uue eesriide tagaküljele. Lisaks võimaldab teater suuremate summade annetajatel teatri uue hooaja tegemistega lähemalt tutvust teha.
 
Annetuskaarte saab osta Rahvusooper Estonia kassast ja suveniiriletist, raha võib soovi korral ka üle kanda. Täpsem info teatri kodulehelt www.opera.ee.

 

 

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp