Genialistide klubis esietendub üliõpilasteatri „Morfium“

1 minut

Doktor Poljakov põgeneb Venemaal puhkenud revolutsiooni, aga ka oma armastatu eest (kes ta tegelikult hülgas) kaugele Siberisse. Seal kohtub ta õde Anna ja morfiumiga. Kas Anna aitab tal unustada endist armastatut või teeb seda morfium?

Irakli Gogia on Tbilisi Akhmeteli nimelise Riikliku Teatri lavastaja ning kunstiline juht. 2003. aastal asutas ta Akhali Teatri („Uus Teater“), mille avalavastuseks oli Marcel Mitois’ lühijutul põhinev „Kummaline teatrimaailm“. Lavastus tõi talle 2004. aastal aasta parima lavastaja auhinna ning eripreemia uute ruumilahenduste loomise eest teatris.

Gogia enam kui 10 aastase lavastajatöö kuulsaimateks lavastusteks on“Auschwitz” (Rahvusvahelise Etenduskunstide Festivali 2009. aasta laureaat Jerevanis) ja “Zarathustra“ (2009. aasta Georgia Teatriliidu peaauhinna võitja „Parima kunstilise juhi“ ning „Parima lavastuse“ kategooriates).

Kalev Kudu lavastas k.a. veebruaris Tbilisi Akhmeteli nimelises teatris Pavel Prjaško näidendi „Alukad“, mida edukalt mängitakse siiamaani ning millega Tbilisi teater osaleb ka TÜTi juubelipidustustel oktoobris.

Esietendus 21.augustil kell 19 Genialistide klubis.

Mängivad Karl Edgar Tammi ( TÜ VKA X lend ) , Katrin Kalma (külaline) ning Enor Niinemägi

Etendusi sellel aastal vaid kuus : 22. augustil ning 5. 8 . ja 10. septembril ning 17. oktoobril TÜT 15 Juubelipidustustel. Etendused toimuvad Genialistide klubis , etenduste algus on 19.

17. oktoobri etenduse algus kell 21.


Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp