Tartus avatakse Uus Õu

2 minutit

Uus Õu on kesklinna hoov, kus kohtuvad isiklik ja avalik ruum, kus ei ole kliente ega teenindajaid, korrapidajaid ega koristajaid, vaid ainult inimesed – sõbrad, naabrid, juhututtavad ja võõrad – kes võtavad Õue kui oma isiklikku jagatud tagahoovi. Uus Õu on omamoodi sotsiaalne eksperiment, et näha, kas ja kuidas selline jagatud rõõmu ja vastutusega linnaruum elama ja toimima hakkab.
Viiel päeval nädalas, teisipäevast laupäevani saab Uues Õues nautida mitmepalgelist programmi alates muusikast, luulest, loengutest, filmidest, päikesest ja väga eriilmelistest töötubadest kuni suvistel laupäevadel traditsiooniks saanud lastehommikute ja pannkookideni välja.
 
Avamine 6.06 ja 7.06.2014

REEDE, 06.06

18.00 TÜ VKA teatrikunsti 10. lend esitleb: MONOLAVA eksperimentaal-retrospektiivne etendus “LÕPP-PAUK!“

20.00 LuuleÕU

21.00 LIVE: Paul Neitsov 
Paul Neitsov on Tartust pärit noor kitarrist, kes on tegutsenud mitmetes erinevates kollektiivides ja viljelenud mitmeid stiile: Quartence, Wilhelm, Sireli, Kaisa Lillepuu trio, JazzZeppelin – Tribute to Led Zeppelin jne.

22.00 LIVE: Innersound 
Innersound on verivärske koosseis Eesti muusikaskeenes. Muusikaline segu dream-popist, soulist ja psühhedeelsete mõjutustega jazzist, tekitab kuulajate ümber eraldi maailma, mis nõretab energiast ja lummab koheselt. Bänd alustas vokalisti Elina Hokkaneni sahtlipõhja kogunenud ideedest ja muusikast, mis tiksus enda sees ja ootas ellu äratamist. Jõuline lüürika koos maitseka harmooniaga sai endale nimeks Innersound.

LAUPÄEV, 07.06

12.00 LASTEHOMMIK: Töötoad, maalimine, pannkoogid

20.00 LIVE: Craig Sutton http://theflamencothief.com/

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp