Tartu Kõrgem Kunstikool ootab homme lahtiste uste päevale

2 minutit

Päevakava:
GALERII NOORUS (Riia 11, Tartu)
Kell 11 õppimisvõimalustest Tartu Kõrgemas Kunstikoolis – rakenduskõrgharidusõpe TKKs, sisseastumine jm.
Kell 11–14 toimub Tartu Kõrgema Kunstikooli galeriis Noorus minimess, kus saab otse üliõpilastelt küsida, mismoodi valmistuda sisseastumiseks, mida õpitakse jmt.
Fotograafia osakonna workshop: kell 11-18 ilmutatakse galerii keldriruumides mustvalgeid fotosid ja räägitakse huvilistele fotograafia osakonnast.
Näitus: Kuni märtsi lõpuni on galeriis Noorus avatud erialasid tutvustav näitus, kus saab tutvuda sellega, mis palub disaini-, restaureerimis- ja kunstitudengeid. Näitusel on esindatud kõikide erialaosakondade tudengite looming.

Päevakava:
TARTU KÕRGEMA KUNSTIKOOLI ÕPPEHOONED (Tähe 38b, Tartu)
Kell 12.30 algab TKK osakondi tutvustavad majatuur – näidatakse õppehooneid ja räägitakse lühidalt õppekavadest (kestvus u 40 minutit).
Kogunemine Tolstoi tn õppehoone fuajees.
Kl 11-14 võtavad osakonnad huvilisi vastu ja tutvustavad õppekavasid.
Näitus: TKK raamatukogus on avatud Eesti 2013. a kauneimate raamatute näitus.
Avatud loengud ja workshopid: Terve päeva vältel on võimalus osaleda loengutel koos osakondade tudengitega.

Tartu Kõrgemas Kunstikoolis on võimalik omandada rakenduskõrgharidusjärgmistel erialadel: fotograafia, maali ja maalingute restaureerimise,meedia ja reklaamikunsti, mööbli ja restaureerimise, nahadisaini ja restaureerimise, skulptuuri ning tekstiil. Õpe kestab neli aastat.

19. märtsil toimuvad lahtiste uste päevad viies Tartu kõrgkoolis: lisaks Tartu Kõrgemale Kunstikoolile avavad uksed Tartu Ülikool, Eesti Maaülikool, Eesti Lennuakadeemia. Tallinnast, Narvast, Pärnust, iljandist ja Võrust on õpilastel võimalik Tartu kõrgkoolide lahtiste uste päevale tulla tasuta eribussidega. Eribussiga sõitmiseks on vajalik eelnev registreerumine.

Lisainfo ja loengute ajakava: www.artcol.ee/sisseastujale/lahtiseduksed.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp