Jan Uuspõllu stand-up turnee MIKS MINA? viimane etendus

2 minutit

28. novembril esimest korda publiku ette jõudnud stand-up etendus on detsembris ja veebruaris teinud Eestile kahel korral ringi peale ning mitmel õhtul on Jan Uuspõld andnud järjestikku isegi kaks etendust ning seda vaid tunniajaste vahedega. Kõik need etendused on olnud väljamüüdud ning saanud suure publikumenu osaliseks. Turnee käigus on antud 34 etendust.

“Striimingülekanne on suurepärane võimalus publikule, kes seekord teatrisaalidesse ei mahtunud või oma piletiostuga hiljaks jäid. Samuti annab see asendamatu võimaluse Eestist eemal elavatele inimestele saada osa kodumaal toimuvast meelelahutusest, ” rääkis Jan Uuspõld.

“Muutsime Monoteatri tööpõhimõtteid. Toimime nüüd mitte kui teater, vaid kui popgrupp. Toome materjali lavale, mängime ühe või maksimaalselt kaks tihedat turneed üle Eesti ning siis liigume edasi juba uute stand-up etenduste ja oluliste teemade juurde. Kes niiöelda rongile ei jõudnud ja live esitlust ei näinud, peab nüüd laupäeval usin olema ja viimast võimalust kasutama. Teatrietenduste ülekandmise koostöö Postimehega on täiesti uus ja väga ägedalt toimiv lahendus, esimene edukas pilootprojekt toimus eelmise aasta oktoobris,” lisas Monoteatri juht Karl Kermes.

1.märtsi MIKS MINA? on Jan Uuspõllu viimane etendus sellel kevadel. Järgmisel korral näeb Jan Uuspõldu Monoteatri laval alles selle aasta juulis, mil antakse Monoteatri suveturnee avalöök ning lavale jõuab Monoteatri esimene stereo stand-up etendus. Suvel tuleb Jan Uuspõld lavale koos Piret Kaldaga.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp