Autorikino avafilm: “Ümberpöördumatu”

2 minutit

DOCPOINT TALLINN AVAMINE: PMR
30. jaanuaril algab kinos Sõprus neljas dokumentaalfilmide festival DocPoint Tallinn. Festivali avalöögiks on Meelis Muhu ja Kristina Normani „PMR“ – tuttavlik ja tuline dokk väikeriik Transnistria poliitilistest heitlustest ning rahvusliku identiteedi otsingutest.

EELLINASTUS: Nümfomaan II
Esmaspäevast, 27. jaanuarist  on kinos Sõprus võimalik näha ka Trieri värske erootikapõneviku teist osa. Trieri loomingu austajatele ütleb tõenäoliselt palju asjaolu, et erinevalt filmi esimesest osast on „Nümfomaan II“ alla 16-aastastele kinokülastajatele keelatud.

Kohutav ilu
Suursugune dekadents võtab tipptundidest teenitud puhkuse ning unustab üheks nädalaks tööinimeste soovid ja argirutiini – Sorrentino meistriteost näeb uuel nädalal pigem lõunastel aegadel.  See ongi dolce far niente! 

Mitte keegi peale sinu
Hea võimalus näha noort Eesti kino! Kassettfilmis „Mitte keegi peale sinu“ rullub lahti kuus inimlikult ilusat ja valusat lühilugu, mis haagivad südametunnistuse külge nagu takjanupp karupükstesse.

Nümfomaan I
Järgmise nädala jooksul kino Sõprus Trieri erootilise põneviku esimest osa ei näita, aga see-eest võime etteruttavalt öelda, et alates ülejärgmisest nädalast on meil võimalik mõlemat osa ka ühe õhtu jooksul järjest vaadata.

KINOTEATER: Võidab see, kellel on kõige hullem mees! / NB! VÄLJA MÜÜDUD
Piret Krummi ja Katariina Tamme pihtimuslik stand-up komöödia räägib sellest, mis tunne on olla Eestis 24-aastane vallaline naine. Sügisesest esmaetendusest alguse saanud kiidukoor ja publikumenu pole vaibunud ning tulemuseks on see, et kõik kolm kinos Sõprus toimuvat  humoorikat elumereseanssi on tänaseks juba välja müüdud.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp