Tähelepanu, interpreedid!

2 minutit

 

Pille Lille Muusikute Fond (PLMF) ja Eesti Muusika Arenduskeskus (EMAK) korraldavad Tallinna muusikanädala (TMW) talendifestivali raames 27. ja 29. märtsil taas klassikaartistide ja noorte klassikatalentide esitluskontserdi (showcase’i). Sellega seoses on nüüdsest avatud artistide sooviavaldusvoor esinemiseks tulevakevadisel festivalil.

2014 on TMW kuues toimumisaasta, mil Tallinna oodatakse lisaks Eesti muusikakogukonnale ligi 300 rahvusvahelise profiiliga muusikaettevõtjat ja muusikaorganisatsioonide esindajat, nendest u 40 klassikalise muusika valdkonnast, mis annab Eesti artistidele võimaluse jääda silma olulistele festivalidele, plaadifirmadele, rahvusvahelistele agentuuridele, kirjastajatele ja välispressile. Nii on eelmiste klassika-showcase’ide tulemusel tenor Oliver Kuusik leidnud endale agendi Saksamaal, esinemisvõimalusi välismaal on saanud flötist Oksana Sinkova ja tšellist Henry-David Varema ning rahvusvahelistes väljaannetes on ilmunud Eesti artiste/ansambleid esiletõstvaid artikleid.

Ootame ka seekord taotlusi interpreetidelt ja kammerkoosseisudelt, kes on valmis tegutsema välismaal ning panustama oma rahvusvahelise karjääri pikaajalisse ülesehitamisse nii muusikalise arengu kui ka professionaalse asjaajamisega (sh promotegevus, esitluskontserdid mujal maailmas, meistrikursustel osalemine jm). Noorte esitluskontserdile on vanusepiirang 23 ja juba küpsematele muusikutele 35 eluaastat (ansamblites võib olla ka vanemaid liikmeid).

Taotlusvoor on avatud kuni 1. detsembri südaööni. Kaaluka argumendina võetakse otsustamisel arvesse esitusele tuleva teose/kava valikut (kindlasti taotluses ära märkida!), oskust end tutvustada sooviavaldusega kaasas käiva teksti, piltide jm lisamaterjali kaudu.

 

Taotluse palume esitada siin:

http://tallinnmusicweek.ee/artist_register_2014.php

Sooviavalduste hulgast teeb valiku komisjon, mille moodustavad PLMFi ja EMAKi esindajad.

Väljavalitud interpreedid/koosseisud esinevad 27. märtsil (noored) ja 29. märtsil u 15minutilise teose/kavaga, mis toob esile muusiku kõige paremad omadused.

Programmi valitud artistidele (ansambli puhul ühele esindajale) võimaldatakse festivali delegaadipass, mis tagab sissepääsu konverentsile ja teistele esitluskontsertidele. 

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp