Kultuuriministeerium ootab järgmise aasta teatriprojektide rahastamistaotlusi

1 minut

Programmist toetatakse lastele ja noortele suunatud etenduskunstidealaseid projekte, oodatud on ka nn haridusprojektiideed. Lisaks toetatakse rahvusvahelise mõõtmega teatrifestivalide ja -ürituste läbiviimist Eestis aga ka valdkondlike seminaride ja konverentside korraldamist. Ühtlasi toetatakse ka etenduskunstide valdkonna oluliste tähtsündmuste läbiviimist ning võimaluste piires etendusasutuste investeeringuid väike- või põhivarasse. Samuti toetatakse projekte, mis aitavad arendada Eesti etenduskunsti valdkonda, tõsta selle strateegilist võimekust ja rahvusvahelist tuntust.

Programmist toetatakse tegevusi, mis on vajalikud otseselt projektide läbiviimiseks – sealhulgas toetatakse honoraride, stipendiumide, töötasu ning nendega seotud maksude tasumist; reklaamikulusid ning trükiste tootmisega seotud kulusid. Programmi raames kaetakse ka kulutusi raamatupidamise- ja infotehnoloogiateenuste ostmiseks, projektiga seotud reisi- ja transpordikulusid ning käibemaksu tasumist juhul, kui taotleja ei ole käibemaksukohustuslane.

Programm käivitub esmakordselt uuest aastast ja  selle eesmärk on toetada etenduskunstide valdkonda, selle rahvusvahelist võrgustumist ning teadliku ja haritud teatripubliku kasvatamist.

Kultuuriministeerium kavandab 2014. aasta eelarvest teatrialaste sündmustele, programmidele ja arendusprojektidele rahastamisele ligi 150 000 eurot.

http://www.kul.ee/index.php?path=0x2x59x68x2064

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp