Eesti Kontsert ja Eesti Interpreetide liit alustavad ühise kontserdisarjaga

1 minut

Peatse juubilari Rein Rannapi uudisteos „Cantilena“ on kontserdil esiettekandel ning teos on pühendatud Anna-Liisa Bezrodnyle. Lisaks on kavas Sergei Prokofjevi Viiulisonaat nr 1, f-moll op. 80 ning Ernest Chaussoni “Poeem” op. 25.
Anna-Liisa Bezrodny on jõudnud tähtsaimate kontserdikeskuste, festivalide ja konkursiauhindadeni, sh Londoni Guildhalli kooli kuldmedal, mille eelmiste saajate hulgas on Bryn Terfel, Tasmin Little, Jacqueline du Pré. “Anna-Liisa Bezrodny on väljapaistev, särava tehnika ja tugeva interpreteeriva jõuga. Ta ei ole lihtsalt esitaja, vaid tõeline suur muusik.” (The Classical Source soolokavast Wigmore Hallis, 2008)
Marko Martin on Esther Honensi nimelise rahvusvahelise pianistide konkursi laureaat (2000) ning Gina Bachaueri nimelise rahvusvahelise pianistide konkursi auhinnavõitja (1998). Ta on õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias (prof Peep Lassmann) ja Guildhalli muusikakoolis (prof Joan Havill).  Marko Martin on soleerinud kollektiivide ees nagu Filharmoonia Orkester (London), Calgary Filharmoonia Orkester, Eesti Riiklik Sümfooniaorkester, Tallinna Kammerorkester jpt ning andnud kontserte Barbican Hallis ja Wigmore Hallis (London), Hamburgi Musikhalles, Leipzigi Gewandhausis, Glenn Gould Studios Torontos ja mujal.
 
Reedel, 20. septembril kell 19 Vanemuise kontserdimajas ja teisipäeval, 24. septembril kell 19 Estonia kontserdisaalis
Kontserdisari „Eliitkontserdid“
ANNA-LIISA BEZRODNY (viiul), MARKO MARTIN (klaver)
Koostöös Eesti Interpreetide Liiduga
 

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp