Kuulutatakse välja näidendivõistluse võitjad

1 minut

Näidendivõistlus on lõppenud. Seitse züriiliiget on kohtunud 82 uue teatritekstiga ning nüüd on käes aeg avalikustada need näidendid, mis preemiaväärilistena teiste hulgast välja valiti. Selleaastasesse züriisse
kuulusid Jan Kaus (esimees), Andrus Laansalu, Mari-Liis Lill, Ene Paaver, Jukka-Pekka Pajunen, Marius Peterson ja Anne Türnpu.

Üritus jätkub kell 15 klubis Naiiv Drama Slam’iga.

Drama Slam ei ole võistlus – seal ei ole züriid. Võiduautorid on kohal ja loevad oma uhiuutest näidenditest igaüks ette 8-minutilise lõigu. Nende lugemise katkestab gong ja kohe pärast aplausi tutvustab moderaator järgmist esinejat. Kõik etteloetav tõlgitakse inglise keelde. Nautige uut näitekirjandust!

Näidendivõistlusi on Eesti Teatri Agentuur (enne 2008. aastat Eesti Näitemänguagentuur) korraldanud alates 1995. aastast. Nende hulgas on nii lastele- ja noortele suunatuid kui ka koostöös naaberriikidega
läbiviiduid. Kaheksateist aasta jooksul on Eestis ning välismaal lavale, teleekraanile ja raadioeetrisse jõudnud kümneid võistlustekste ning mitmed võidutöödest on lavastamisel juba teist või kolmandatki korda.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp