Algab visuaalteatrifestival Treff

1 minut

Selleaastasest programmist leiavad elamusi nii noored kui ka täiskasvanud visuaalteatrihuvilised. Enamik etendusi on niivõrd visuaalselt ja heliliselt haaravad, et laval toimuvast arusaamine ei tohiks keelebarjääri tõttu muret valmistada kellelegi. Sel aastal on festivali peaesinejaks Compagnie Philippe Genty lavastus “Ära unusta mind” (“Ne m’oublie pas”), mida mängitakse ainult ühel korral Vene Teatri suures saalis 7. juunil kell 20.30.

Kohal on ka eelmise Trefi peapreemia laureaat Peterburi Suur Nukuteater Jana Tumina kauni poeetilise lavastusega “Polverone – päikesetolm”. Paljud teatrihuvilised on kindlasti kuulnud viimastel aastatel suurt tähelendu teinud inseneride teatritrupi “AKHE” nime, mis on Trefil lavastusega “Hr. Carmen”. Suurbritanniast on kohal meisterlikud nukunäitlejad-püstijalakoomikud – Blind Summit Theatre’st – lavastusega “Laud”. Lasteprogrammist tasub kindlasti koos oma pisikestega tulla vaatama Compagnie Label Brut lavastust “Kolliiiiiid!”.

NUKU noored näitlejad Sandra Lange ja Katariina Tammkorraldavad festivali etenduspaikades NUKU teatris, Kanuti Gildi Saalis, Von Krahli Teatris ja Vene Teatris ootamatuid, spontaanseid sürreaalseid-visuaalseid festivaliaktsioone ning igal festivaliõhtul on avatud Trefi klubi Von Krahli baaris, kuhu valivad muusikuid Taavi Tõnisson, Kaisa Selde ja Anti Kobin.

Kõikide lavastustega saab tutvuda Tallinn Treff Festivali kodulehel www.nuku.ee/festival.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp