Linnalabori linnaretk „KASUTU LINN 2” Põhja-Tallinna eri

2 minutit

Linnalabor kutsub linnahuvilisi 9. märtsil kell 12.30 neljandale avalikule linnaretkele „Kasutu linn 2, Põhja-Tallinna tühjad majad”.

Telliskivi loomelinnaku ümber ja sisse koondub järjest aktiivsem linnaelu ning Kalamajast on saanud paljudele tallinlastele hinnatud elupaik. Kohaliku atmosfääri pärisosaks on Balti jaama turg, natuke eemal meie oma tühermaa-rand. Samal ajal on kogu Põhja-Tallinn pikitud hüljatud majade ning endiste tehasekompleksidega, mõned lagunevad lõplikult, mõnest saab midagi uut. Kontrastid. On suurepärane aeg ette võtta retk, et uurida, mis toimub Põhja-Tallinna südames ja perifreerias.

Kogunemisekoht on Põhja puiestee trammipeatus (suunaga Balti jaama poole). Retk toimub bussiga, mõnes hoones avatakse meile ka uksed. Retke juhib Oliver Orro, kaasa on kutsutud mitmed teised teemast mõtlejad. Täpne marsruut selgub 5. märtsil, uudiseid jälgi sotsiaalmeedias http://www.facebook.com/Linnaretked

Ilm võib olla kevadiselt külm – soojalt riidesse ja muud head tuju hoidvad vahendid kaasa!

Retk on seekord tasuline ja kohti on 45. Osalustasu 7 eurot tuleb tasuda hiljemalt neljapäevaks, 7. märtsiks MTÜ Linnalabori kontole 221053712072 (Swedbank) märgusõnaga „KasutuLinn2” + nimi, kelle eest tasud enne retke.

Raha kulutakase bussi tellmisele, esinejate tasudele, lisaks pakume küpsiseid, kommi ja teed.

Linnaretki korraldab MTÜ Linnalabor. Linnaretkede arendust toetab regionaalministri valitsemisala ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Kui sotsiaalvõrgustik ei toimi või on küsimusi maksmise osas kirjuta linnaretked@linnalabor.ee

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp