Videokunsti õhtu Merike Estnaga KKEKes 4. veebruaril

1 minut

Kaasaegse Kunsti Eesti Keskus kutsub:

Kuu esimese esmaspäeva videokunsti õhtud KKEKe kontoris Vabaduse väljak 8.

Skriiningprogrammide raames tutvustame KKEKe videokogu, kohtume kunstnike, kuraatorite ja kunstikriitikutega ning püüame üheskoos mõtestada kaasaegse Eesti videokunsti trende, valupunkte ja trumpe.

Selle aasta esimene videokunsti õhtu toimub esmaspäeval, 4. veebruaril kell 17:00 Merike Estnaga, kes esitleb valikut nii oma vanemast kui ka päris uuest videoloomingust. Ekraniseeringule järgneb vestlus kunstnikuga.

Merike Estna (1980) elab ja töötab Londonis. Ta on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia maalikunsti eriala ning omandanud magistrikraadi Goldsmithsis Londonis. Estna looming toetub väga erinevatele meediumitele: ta on töötanud nii performance’i, video kui maali meediumis ning viimasel ajal üha enam installatsioonikunstiga. Estna teoste keskmeks on olnud kunstniku positsioon ühiskonnas ning nüüdseks uurimisvaldkonnaks on küsimused maalikunsti meediumi võimalustest.

Videokunsti õhtud hakkavad toimuma iga kuu esimesel esmaspäeval KKEKe kontoris. Informatsiooni esinejate kohta saate jälgida meie kodulehelt ja Facebookist https://www.facebook.com/www.cca.ee

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp