Uus kunstisalong Pärnu Kunstnike Majas

1 minut

Reedel, 21. detsembril kell 17 avatakse Kunstnike Maja Kunstisalong (Nikolai 27) ja toimub Andrus Joonase performance DVD kogumiku esmaesitlus Pärnus. Olete teretulnud! 

Kunstnike Maja Kunstisalongis on eksponeeritud Pärnu kunstnike looming. Enamus esindatud kunstnikest töötab samas majas, mis annab võimaluse huvilistel kiiresti kunstnikuga ühendust võtta, kohtuda ja vestelda. Kunstisalongis saab tutvuda Andrus Joonase, Janno Bergmanni, Alar Raudoja, Mila Balti, Sirami, Heli Tamburi, Billeneeve, Pusa, Peeter Somelari ja Jasper Zoova loominguga ning kunstiteoseid omale ka soetada. 

Andrus Joonase performance DVD kogumik “The Best of Andrus Joonas Performances 1995-2011”. DVD on kokkuvõte kunstniku performantsidest alates esimestest 1995 kuni aastani 2011. Suurest info ja materjali hulgast on välja valitud, toimetatud ja tõlgitud materjali täpselt 61 minutit ja 38 sekundit. Plaadil on kaheksa erineva pikkusega ja erinevatest loomingulistest perioodidest pärit teost. Piiratud tiraazhiga kogumikust on saadaval veel 11 plaati. Kes ees, see mees.

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp