Soolo ZOO’le

2 minutit

Reedel, 3. veebruaril kell 16:00 avatakse Narva Muuseumi Kunstigaleriis kaks uut animalistliku žanri näitust „Soolo ZOO’le“ (töödel on kujutatud loomad, linnud, kalad ja putukad)

Kolmanda korruse väikeses saalis avatakse näitus, kus on välja pandud maalid, joonistused ja skulptuurid Narva Muuseumi kunstikogust. Ekspositsioonis on vene ja eesti kunstnike eluslooduse maalid 20. – 21. sajandist. Animalistlik väikeplastika on esindatud 19. sajandi lõpu – 21. sajandi alguse tööde kaudu Euroopa, Venemaa, Jaapani ja Hiina meistritelt (luu-, metalli-, keraamika- ja segatehnikas).

Esimese korruse galeriis on aga avatud iga-aastase rahvusvahelise konkursi “Soolo ZOO’le” võitjate loominguliste tööde näitus. Sel aastal laekus lastelt konkursile 611 tööd Leedust (Kaunas) ja Eestist (Narva, Narva-Jõesuu, Kohtla-Järve ja Jõhvi). 172 võitja hulgas on nii gümnaasiumi- kui keskkooliõpilasi, nii lapsi, kes pälvivad kunstiõpetust alglasside kunstiringides kui ka neid, kes täiendavad end kunstikoolides.

3. veebruaril kell 16:00 toimub ka konkursivõitjate autasustamine, kelle tööd galeriis eksponeeritud on. Diplomid ja kingitused on välja pannud Narva Muuseum, Narva linna kultuuriosakond, Kultuurkapital, Eesti Looduskaitse Fondi Narva filiaal, lemmikloomakaupluste kett PET CENTER, Narva Keskraamatukogu ja fotoklubi “Narva“.

NFO: Elena Sokhranova, Narva Muuseumi programmijuht, tel. 359 21 51, elena.sokhrannova@narvamuuseum.ee

http://www.narvamuuseum.ee/?next=pressiteated&id=978&menu=menu_kula

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp