Etchno uuspärimusfestival Kultuurikatla aias

1 minut

Festivaliga soovitakse tähelepanu pöörata asjaolule, et vanimad kohalikud kultuurid on välja suremas ning nende ellujäämise ja säilitamise nimel on tähtis lahenduste leidmine. Lahendusi saab leida nii tõlgendamise kui konteksti sobitamise teel ning Etchno uuspärimusfestivali korraldajad selle poole ka püüdlevad. Festivali eesmärk on vanu kultuure tõlgendada laiemale publikule elektroonilise muusikaplatvormi kaudu.

Etchno uuspärimusfestivali programm algab kell 16, pakkudes kontsertprogrammi alguseni toorkokteile, tervislikke snäkke ning muusikat. Muusikat teevad siis Taavi Tuisk, Robert Kähr, Paul Soome, Kersten Kõrge, Raul Telliskivi, Robert Niko, Ago Soots, Bogus Soul ja Allone.

Kell 22 õhtul algab kontsertprogramm ning lavale astuvad Ville Hanssa Ville (FI), Vejopatis (LT), Siprut (RU), Rajaleidja & Mare Kõiva (EE) ja OAK (RU). Õhtu jooksul saavad kõlama helid ja häälitsused, milles on technot, erinevaid kultuure, analoogpille, loodust ja tegijate enda fantaasiat. Kuidas võiks kõlada ürgmetsatechno ja Tuuva kurgulaul? Siprut annab sellest teada.

Etchno uuspärimusfestival toimub juunis kolmel korral: 6. juunil Kultuurikatla Aias, 7. juunil Tartus Genialistide Klubis ja 12. juunil Riias, Brasalonas.

Lisainfo sündmuse kohta: https://www.facebook.com/events/520166504755986/?fref=ts

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp