Tallinn Music Weeki konverentsi peakülalisteks on Pussy Riot ja Kerli

2 minutit

TMW konverentsi avab reedel, 28. märtsil president Toomas Hendrik Ilves. Kohe avamise järel teeb tuntud Vene aktivist ja muusikakriitik Artemyi “Artjom” Troitsky intervjuu Pussy Riot’i liikmetega. Kaks Pussy Rioti liiget arutlevad koos Troitskyga totaalse režiimi ning kunsti ja muusika vastuseisu teemadel.

Kerliga teeb intervjuu Ewert and The Two Dragonsi ning Iirise manager Toomas Olljum.

Robert Levine on endine Billboardi tegev- ja ajakirjade Wired ning New Yorker süvalugude toimetaja ning raamatu “Free Ride” autor. Businessweek, Fortune ja Financial Times on nimetanud “Free Ride’i” raamatuks “mis peaks muutma kultuuri tuleviku üle peetavat debatti”.

Bob Stanley, muusikuna tuntud peamiselt indie-pop bändist Saint Etienne, on möödunud aastal ilmunud raamatu “Yeah yeah yeah: The Story of Modern Pop” autor. Stanleyga vestleb TMW laval briti kriitik ja kolumnist Kieron Tyler.

Kahepäevasel konverentsil võetakse luubi alla ka digiajastu autoriõiguste temaatika, raadio ja voogedastusteenuste tulevik, muusikatööstuse majanduslik mõju, regionaalne koostöö Baltikumis ja Põhjamaades ning palju teisi muusikamaailmas aktuaalseid teemasid. Lisaks toimuvad tuntud muusika-manageridega kontakte luua aitav “Meet the managers” kiirkohtumised.

Konverentsiprogrammi lõpetab juba traditsiooniks saanud populaarne „Check My Demo“ seminar, kus festivalikavas olevad bändid saavad ausat ja vahetut tagasisidet salvestatud lugudele oma ala tugevamatelt tegijatelt. Muusikat mängib ja arutlusringi juhib Raadio 2 muusikajuht Erik Morna.

www.tmw.ee

You’ll need Skype CreditFree via Skype

Jaga

Samal teemal

Jaga
Sirp